Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Dukatino mliječni desert 250 g

Dukat Dukatino Mliječni Desert 250 G

8,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 35,96 kn/kg

Dukatino mliječni desert okus čokolada i lješnjak. Dukatino linija mliječnih proizvoda proizvedena je od mlijeka najviše kvalitete i najkvalitetnijih sastojaka.
Obogaćena je vitaminom D i kalcijem potrebnima za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.
Ova ukusna linija mliječnih proizvoda nudi veliki izbor kvalitetnih i hranjivih obroka i međuobroka koje djeca svih dobi naprosto obožavaju.

Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandDukatino
Neto količina250 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)694/166
Masti (g)8,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,3
Ugljikohidrati (g)19,2
od kojih šećeri (g)15,6
Bjelančevine (g)3
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.