Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duracell baterije Ultra Power AA 4 kom

Duracell Baterije Ultra Power AA 4 Kom

47,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 12,00 kn/kom

Duracell AA Ultra pouzdane alkalne baterije osiguravaju dugotrajan rad uređaja. Nepropusne su i imaju dugi rok trajanja, zadržavaju snagu do 10 godina te isporučuju i do 70% više energije od drugih alkalnih baterija. Duracell AA Ultra s PowerCheck tehnologija omogućava vam lako određivanje razine napunjenosti, kako biste izbjegli neželjene prekide u uređaju. Baterije su pogodne za sve uređaje poput igračaka, svjetiljki, elektroničkih igara i daljinskih upravljača.

Opis proizvoda

ProizvođačDURACELL INTERNATIONAL OPER. SARL
Zemlja/mjesto podrijetlaBELGIJA
BrandDuracell
Neto količina4 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.