Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Evian mineralna voda 0,5 L

Evian Mineralna Voda 0,5 L

6,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 13,98 kn/l

Prirodna mineralna voda Evian izvire u srcu francuskih Alpa. Na svojem 15-godišnjom putu kroz prirodni filtar ledenjaka dobiva jedinstven uravnotežen mineralni sastav te istovremeno očuva niski sadržaj natrija. Prisutna je u više od 140 država u svijetu.


Opis proizvoda

ProizvođačDanone Group - S. A. E. M. E. - BP 87, F-74500 Evian, Republika Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu izvan direktnog sunčevog svijetla
BrandEvian

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.