Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Finish kapsule za perilicu posuđa quantum ultimate 16 regular
%

Finish Kapsule Za Perilicu Posuđa Quantum Ultimate 16 Regular

31,99 kn/kom

4.25 €/kom
Cijena za j.m.: 2,00 kn/kom(0.27 €/kom)

Akcija traje do 30.12.2022.

Finish kapsule za perilicu posuđa Quantum Ultimate, 16 komada Tablete za perilicu posuđa Quantum Ultimate marke Finish, štite posude i čaše te donose briljantnu čistoću i sjaj. Zahvaljujući novom sastavu i poboljšanoj tehnologiji Powerball, spremnik je čist i sjajan. Kapsule štite vašu perilicu od korozije.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuKoristiti samo suhim rukama. Bez odmotavanja. Za vrijeme pranja potpuno se otapa u vodi. Pri svakom pranju stavite jednu tabletu u SUHU dozirnu posudu. Ne držati u istoj ladici s priborom za jelo. Za najbolje rezultate koristite program pranja na 50/55 C ili automatske programe.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450