Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies Vitafit Active hrana za pse govedina 2,4 kg

Friskies Vitafit Active Hrana Za Pse Govedina 2,4 Kg

54,99 kn/kom

7.30 €/kom
Cijena za j.m.: 22,91 kn/kg(3.04 €/kg)
Purina Friskies Vitafin Aktive. Friskies s govedinom. Potpuna hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse. Purina Friskies Active posebno je prilagođena za pse koji su puni energije i uvijek se žele igrati.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom i hladnom mjestu.
BrandFriskies

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450