Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Africa Axe gel za tuširanje 250 ml

Africa Axe Gel Za Tuširanje 250 Ml

24,99 kn/kom

3.32 €/kom
Cijena za j.m.: 99,96 kn/l(13.27 €/l)
Axe Africa gel za tuširanje temeljito čisti kožu pri čemu je koža mekana i osvježena. Njegov atraktivan voćno-drvenasti miris dubinski oživljava i budi sva osjetila. Posebno osmišljen za kožu muškarca, Axe Africa gel za tuširanje odličan je izbor za osjećaj samopouzdanja i svježine cijeli dan. Dermatološki je testiran i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandAxe
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450