Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea men energy gel za tuširanje 250 ml

Nivea Men Energy Gel Za Tuširanje 250 Ml

21,99 kn/kom

2.92 €/kom
Cijena za j.m.: 87,96 kn/l(11.67 €/l)

Nivea Men Active Energy gel za tuširanje trenutačno razbuđuje osjetila i ispunjava vas energijom. Djeluje baš poput jutarnje kave, razbuđuje i daje energiju vašem tijelu zahvaljujući svojoj formuli s kofeinom 100 % prirodnog porijekla. Nivea Men Active Energy možete koristiti za pranje tijela, lica i kose. Formula je 99% biorazgradiva.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNamažite na tijelo tijekom tuširanja te isperite.
BrandNivea men

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450