Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP Gel za pranje kože i kose 400 ml

HiPP Gel Za Pranje Kože I Kose 400 Ml

41,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 104,98 kn/l

Pogodan od 1. dana života, s ekstraktom bademovog ulja iz organskog uzgoja. Blag pri čišćenju osjetljive kože i nježne kose, te štiti prirodno kiseli zaštitni sloj kože. Blag za oči. Idealan za cijelu obitelj.
Ne sadrži mikroplastiku. Bez eteričnih ulja, bez sapuna, bez parabena, bez silikona.
PH neutralan.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
BrandHiPP
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.