Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Glade mirisna svijeća božur i trešnja 129 g

Glade Mirisna Svijeća Božur I Trešnja 129 G

41,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 325,50 kn/kg

Glade® Mirisna svijeća pruža ugodan miris obogaćen esencijalnim uljima koji ispunjava cijelu prostoriju.

Osjetite kako romantika ispunjava zrak koketnim spojem bogatih mirisa crvenog voća i opojnog cvijeća savršeno uravnoteženih opuštajućim mirisom smreke i kremastog mošusa.

Opis proizvoda

ProizvođačSC Johnson Italy Srl P. Ie MM Burke 3, 20020 Arese Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
BrandGlade

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke