Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Glade mirisni osvježivač prostora Relaxing zen 300 ml

Glade Mirisni Osvježivač Prostora Relaxing Zen 300 Ml

19,99 kn/kom

2.65 €/kom
Cijena za j.m.: 66,63 kn/l(8.84 €/l)
Glade® osvježivač u spreju dizajniran je za uklanjanje neugodnih mirisa.
Zrak je topao, voda je hladna, cvijeće je živopisno, a duh umiren u ovom spoju mirisne, sočne jabuke, orošenog cvijeća i umirujuće sandalovine.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti na suhom i hladnom mjestu.
BrandGlade
Neto količina300 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450