Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Gym Lopta soft 55 cm
21%

Gym Lopta Soft 55 Cm

54,99 kn/kom

69,99 kn

Cijena za j.m.: 54,99 kn/kom

Akcija traje do 30.12.2021.

Gimnastička lopta "Standard", 55 cm, svestrani je uređaj za vježbanje koji će postati izvrstan asistent u jačanju vaše opće tjelesne kondicije. Može vam pomoći u razvoju mišića na rukama, nogama, leđima, trbuhu i uvijek će vas održavati u dobroj formi.

Opis proizvoda

ProizvođačDenis
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandJohn
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke