Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Head & Shoulders šampon za kosu 2u1 Classic Clean 225 ml

Head & Shoulders Šampon Za Kosu 2u1 Classic Clean 225 Ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 119,96 kn/l

Uklonite do 100% peruti* i spriječite njezino pojavljivanje uz 2u1 šampon i balzam Head & Shoulders Classic Clean. Njegova napredna formula Derma&Pure učinkovito se bori protiv masnog i suhog vlasišta koje svrbi pa tako zaustavlja perut i prije nego što se pojavi. Formula je dermatološki testirana i pH uravnotežena, osnažena antioksidansima te prikladna za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose. Vaš saveznik u borbi protiv peruti, Head & Shoulders.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska
BrandHead & Shoulders
Neto količina225 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.