Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies Purina Hrana za pse active meso 500 g

Friskies Purina Hrana Za Pse Active Meso 500 G

13,99 kn/kom

1.86 €/kom
Cijena za j.m.: 27,98 kn/kg(3.71 €/kg)
Potpuna suha hrana za odrasle pse s okusom mesa. Pogodna je za pse koji su puni energije i uvijek su spremni na igru. Friskies Active s dodatkom B vitamina (*+20% u usporedbi s Balance formulom) odličan je za održavanje razine energije i vitamina E koji pomaže pri neutraliziranju stresa iz okruženja tijekom pojačanih aktivnosti.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPreporučene dnevne količine treba prilagoditi vremenskim uvjetima, razini aktivnosti životinje te njezinom fizičkom stanju. Čista, svježa pitka voda treba uvijek biti dostupna. Molimo, čuvajte ovaj proizvod na hladnom i suhom mjestu. Najbolje upotrijebiti do registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na stražnjem dijelu pakiranja. Ova vrećica nije igračka. Da bi se izbjegao rizik gušenja - držati van dosega djece i kućnih ljubimaca.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450