Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Friskies Purina Hrana za pse junior 500 g

Friskies Purina Hrana za pse junior 500 g

12,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 25,98 kn/kg

Potpuna suha hrana za štence s piletinom i povrćem. Receptura je namijenjena štencima od šest tjedna starosti, kao idealan prijelaz na krutu hranu s majčinog mlijeka. Štenci trebaju znatno više energije od odraslih pasa, kako bi se u potpunosti razvili i bili živahni. Friskies Junior je 100% izbalansiran i hranjiv obrok s više bjelančevina i idealnom razinom vitamina koji su potrebni štencima.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPreporučeni broj obroka je sljedeći: Štence mlađe od 3 mjeseca hranite 3-4 puta dnevno s namočenom hranom. Nakon 3. mjeseca starosti, postepeno smanjujte vlaženje te hranite 3 puta na dan. Od 6-18 mjeseci hranite 2 puta dnevno. Štencu omogućite da svaki gore navedeni obrok jede 10-15 minuta. Nakon što je štenac završio s jelom, maknite posudu s hranom kako bi izbjegli prejedanje. Preporučene dnevne količine treba prilagoditi vremenskim uvjetima, razini aktivnosti životinje te njezinom fizičkom stanju. Čista, svježa pitka voda treba uvijek biti dostupna.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke