Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos Izbjeljivač rublja original 750 ml

Domestos Izbjeljivač rublja original 750 ml

14,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 19,99 kn/l

Domestos tekuće sredstvo za izbjeljivanje je izrazito gusta tekućina, koja ne samo da savršeno čisti Vaše rublje, nego Vam dopušta i kontrolu njegovog doziranja.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuSIGURNOSNI ČEP ZA DJECU. Otvaranje: Pritisnuti jastučice na stranama čepa i okrenuti u smjeru obrnutom od kazaljke na satu. Nakon upotrebe: Čvrsto zatvoriti čep dok se ne čuje klik. STROJNO PRANJE: uliti 100 ml proizvoda u pretinac za detrdžent i odabrati program kratkog hladnog pranja. Tijekom rada programa ne stavljati detrdžent. Kada je program završio, dodajte detrdžent u pretinac i odaberite standardni program pranja. Ukoliko imate ostatak prljavog rublja koje se ne smije izbjeljivati te mjesta u bubnju, možete ga slobodno dodati i sve zajedno oprati. *Provjerite upute za uporabu Vašeg stroja za pranje rublja! RUČNO PRANJE: razrijediti 100 ml proizvoda u 10 l vode. Namakati rublje 10 minuta, nakon toga temeljito isprati, te oprati detrdžentom na uobičajeni način. Uvijek koristiti plastičnu posudu za pranje. Zapremnina čepa je 15ml.
BrandDomestos

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke