Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kalodont pasta za zube whitening  Active Black 75 ml

Kalodont Pasta Za Zube Whitening Active Black 75 Ml

14,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 199,87 kn/l

Sadrži prirodni sastojak, aktivni ugljen, koji uklanja mrlje bez poliranja i ribanja, sprječava nastanak karijesa te održava zube i zubno meso zdravima. Aktivni ugljen neutralizira loš zadah te uspješno odstranjuje plak. Uz aktivni ugljen nalazi se i sastojak dikalcijev fosfat koji mineralizira zubnu caklinu i uklanja mrlje s površine cakline. Kalodont Whitening Active Black pasta za zube je bez parabena, šećera, glutena i SLS-a.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuRedovito pranje zubi 2 puta dnevno po 3 minute.
Neto količina75 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.