Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kitekat hrana za mačke piletina s povrćem 1,8 kg

Kitekat hrana za mačke piletina s povrćem 1,8 kg

37,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 21,11 kn/kg

Hranjiva hrana za svaki dan. Takva večera uvijek nadahne energične mačke za igranje uzbudljivih igara. Kitekat® je cjelovita hrana koja sadrži sve što vaša mačka treba. Kitekat® je napravljen od istih kvalitetnih proizvoda koje kod kuće koristite za svoje najmilije: mesnih sastojaka, povrća, biljnih ulja i žitarica. Kitekat® zna kako ih pravilno uravnotežiti za energiju i zdravlje vaše mačke. Tehnologija proizvodnje uključuje obvezno uzimanje u obzir ravnoteže svih elemenata za održavanje sjajne dlake, jakih zuba i kostiju, vidne oštrine i zdravlja općenito.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft., 6648 Csongrád-Bokros, I. Kerület, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKod uvođenja Kitekat hrane u prehranu vaše mačke, učinite to postupno, kroz period od 5 dana. Kitekat suha hrana može se davati sama ili se može miješati s Kitekat hranom iz vrećice, kao što je prikazano u nastavku: Za prosječnu mačku težine otprilike 4 kg 65 g dnevno ili 2 Kitekat vrećice + 20 g dnevno ili 1 Kitekat vrećica + 20 g dnevno

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke