Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Prens Kocke za potpalu 48 kom

Prens Kocke Za Potpalu 48 Kom

5,99 kn/kom

0.80 €/kom
Cijena za j.m.: 0,12 kn/kom(0.02 €/kom)
Kocke za potpalu.

Opis proizvoda

ProizvođačINSAKO d.o.o., Puževa 11, 10020 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPripremite jednu ili više kocki za potpalu te ih zapalite. Prekrijte kocke s drvetom ili ugljenom pazeći da se plamen ne zaguši. Kocke u potpunosti sagorijevaju.
BrandPrens

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450