Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo novozelandski lignjun kolutići i krakovi 400 g

Ledo Novozelandski Lignjun Kolutići I Krakovi 400 G

36,99 kn/kom

4.91 €/kom
Cijena za j.m.: 92,48 kn/kg(12.27 €/kg)
Novozelandski lignjun Kolutići i krakovi 400g. Novozelandski lignjun ulovljen je u Tihom oceanu s povlačnim mrežama, očišćen i zaleđen metodom brzog zamrzavanja kako bi se sačuvala sama nutritivna vrijednost proizvoda. Kolutići i krakovi savršeni su za sve ljubitelje mekušaca, a ističu se brzom i jednostavnom pripremom i odličnim okusom.

Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi -18°C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuPrije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Odmrznute lignje možete pripremiti pržene u tavi ili fritezi, za što je potrebno samo 2 do 3 minute. Pripremljeno jelo servirajte uz tartar umak i osvježavajuću krišku limuna
BrandLedo

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450