Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Touch krekeri slani 360 g

Touch Krekeri Slani 360 G

10,99 kn/kom

1.46 €/kom
Cijena za j.m.: 30,53 kn/kg(4.05 €/kg)
Slani krekeri.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i dalje od jake svjetlosti.
BrandTouch
Neto količina360 g
Sastojci/sastavPŠENIČNO brašmo, palmina mast, kukuruzni škrob, šećer, sol, tvari za rahljenje: amonijevi karbonati, natrijevi karbonati; emulgator: SOJIN lecitin, aroma.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.970/469
Masti (g)16,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,1
Ugljikohidrati (g)73
od kojih šećeri (g)4,5
Bjelančevine (g)7,4
Sol (g)3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450