Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lab Pro univerzalPlus koncentrat za čišćenje i dezinfekciju svih površina 1 L

Lab Pro univerzalPlus koncentrat za čišćenje i dezinfekciju svih površina 1 L

25,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 25,99 kn/l

LABpro UniverzalPlus koncentrat za dezinfekciju i čišćenje svih površina sadrži optimalnu kombinaciju aktivnih tvari koja osigurava izvrsno čišćenje. Dolazi u tekućem, koncentriranom obliku te se preporučuje za dezinfekciju svih površina poput podova, vrata, stolaca, kuhinjskog i kupaonskog namještaja. LABpro UniverzalPlus koncentrat za dezinfekciju i čišćenje svih površina sadrži dezinficijens na bazi kvarternih amonijevih soli za brzu dezinfekciju i higijenu površina. Ne sadrži boje, mirise, alergene te je pH neutralan prema koži.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Sredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, na temperaturi 5-25°C.
Upute za upotrebu/pripremuUpotrebljava se za čišćenje i dezinfekciju svih tvrdih površina koje nisu u direktnom kontaktu s hranom. Ne upotrebljavati za pranje i dezinfekciju površina u kojima se priprema i servira hrana. Primjenjuje se u koncentraciji od 2%, 100 ml/5 l vode. Pripremljenu otopinu pomoću krpe ili mopa nanesite na provršinu i pustite da se posuši. Ispiranje nije potrebno.Nositi zaštitne rukavice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke