Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Labpro SanitarPlus  sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija  1 L

Labpro SanitarPlus sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija 1 L

34,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 34,99 kn/l

LABpro SanitarPlus sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija posebno je osmišljeno za čišćenje raznih površina od keramike, plastike i kromiranih dijelova. Odlično otapa kamenac i uklanja prljavštinu te omogućuje potpunu higijensku čistoću pločicama, kadama, umivaonicima, WC školjkama i slično. LABpro SanitarPlus sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sanitarija dolazi u tekućem obliku za što jednostavniju upotrebu. Omogućuje površinama blistavu čistoću, a u prostoru zadržava ugodan miris.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSkladištenje: Sredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na temperaturi iznad °C u tamnom i ventiliranom prostoru čiji je pod otporan na kiseline.
Upute za upotrebu/pripremuSredstvo direktno nanijeti ravnomjerno na površinu, (50 ml/m2). Nakon 5-10 minuta istrljati i isprati vodom. Kod većih naslaga kamenca postupak ponoviti. Za pranje velikih površina (pod, pločice), razrijediti 50 ml u 5 l. Ispiranje nije potrebno.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke