Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Labpro sredstvo za dezinfekciju  650ml

Labpro sredstvo za dezinfekciju 650ml

44,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 69,22 kn/l

Dezinficijens-tekuće sredstvo za dezinfekciju na bazi alkohola. Sadrži učinkovitu koncentraciju aktivnih tvari, kao dio preventivnih mjera u suzbijanju širenja bolesti COVID-19. Sadrži 70% alkohola. Bez ispiranja. Bez boje. Bez alergena. Tekuće sredstvo za dezinfekciju površina u industriji, ugostiteljstvu, institucijama i domaćinstvu. Sredstvo raspršiti po površini i ostaviti da se osuši ili prebrisati čistom, suhom krpom ili papirom. Ispiranje nije potrebno.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti.
Upute za upotrebu/pripremuZbog kemijskih svojstava etanola, prije uporabe proizvod testirati na manje vidljivom dijelu površine. Nakon što se osuši, nastaviti koristiti, ukoliko nema reakcije s površinom. Sredstvo raspršiti po površini i ostaviti da se osuši ili prebrisati čistom, suhom krpom. Ispiranje nije potrebno. Idealan je za dezinfekciju površina s kojima često dolaze u dodir svi članovi vašeg kućanstva, poput prematalica, stolaca za hranjenje, podova, plastičnih igračaka a preporučuje se i za čišćenje kuhinja, mesoreznica, kupaonica, radnih površina, sprava za vježbanje, tastatura i miševa i sl.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke