Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pantene Lak za kosu 250 ml

Pantene Lak Za Kosu 250 Ml

39,99 kn/kom

5.31 €/kom
Cijena za j.m.: 159,96 kn/l(21.23 €/l)
Za fleksibilnost u oblikovanju frizure i pouzdani cjelodnevni volumen, pobrinut će se lagani lak Pantene Pro-V Perfect Volume. Tehnologija SlowDry omogućuje da oblikujete kosu i nakon nanošenja laka, a nevidljivi polimeri pomažu da frizura ostane postojana tijekom cijelog dana.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Upute za upotrebu/pripremuS udaljenosti od oko 25 – 30 cm raspršiti lak po već oblikovanoj frizuri.
BrandPantene
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn