Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lego Friends Salon za dotjerivanje mačaka na kotačima
%

Lego Friends Salon Za Dotjerivanje Mačaka Na Kotačima

74,99 kn/kom

9.95 €/kom
Cijena za j.m.: 74,99 kn/kom(9.95 €/kom)

Akcija traje do 30.12.2022.

Emma i Mia imaju misiju: uljepšati sve mačke u Heartlakeu! Emma je pokupila mamu mačku i njezino mače mačjim kamionetom. Stavi ih na slatku sjedalicu i daj im da piju i jedu. Odvedi ih natrag u salon da ih Mia ošiša i podreže im kandže. Igraj se s malom macom i zabavi je dok se mama sređuje. LEGO Friends Salon za dotjerivanje mačaka na kotačima 41439 sadrži 60 dijelova za slaganje.

Opis proizvoda

ProizvođačLEGO
Zemlja/mjesto podrijetlaKINA
BrandLego Friends
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn