Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lenor omekšivač za rublje Spring Awakening 930 ml

Lenor omekšivač za rublje Spring Awakening 930 ml

17,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 19,34 kn/l

Omekšivač rublja Lenor pruža vam dugotrajnu svježinu – mirisna posteljina iz dana u dan, do tjedan dana. Uz Lenor Spring Awakening, obavijeni mirisom proljetnog cvijeća s daškom prirodnog pačulija i bijelog cedra, možete se veseliti revitalizirajućem, obnavljajućem iskustvu zbog kojega ćete se osjećati energičnije i svježije.

Opis proizvoda

BrandLenor
Neto količina930 mL
Sastojci/sastav5-15% Kationske Površinski Aktivne Tvari, Benzisothiazolinone, Mirisi, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Upozorenje i važne napomeneTekući omekšivači mogu povećati zapaljivost tkanina, pogotovo ako se koriste u dozi većoj od preporučene. Nemojte koristiti ovaj proizvod: - za dječje pidžame ili odjeću koja je otporna na vatru jer možete smanjiti razinu otpornosti. - za odjeću od mekanih čupavih materijala, kao što su flis, pliš, frotir, šenil i sl. Čuvati izvan dohvata djece. Držite dalje od očiju. Ako proizvod dospije u oči, isperite ih s puno vode.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke