Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP Dječji losion s mlijekom 350 ml

HiPP Dječji Losion S Mlijekom 350 Ml

34,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 99,97 kn/l

Namijenjen za osjetljivu dječju kožu. Brzo se upija i daje bebi nježan i mek osjećaj na koži. Idealno za njegu kože djece i odraslih. Sadrži ulje badema iz ekološke proizvodnje i shea maslac. Njeguje i vlaži kožu te sprječava isušivanje. Ne sadrži parafinsko ulje, bez eteričnih ulja. Bez parabena, bez sirovina životinjskog podrijetla.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
BrandHiPP
Neto količina350 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.