Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo Mahuna zelena 450 g

Ledo Mahuna Zelena 450 G

12,99 kn/kom

1.72 €/kom
Cijena za j.m.: 28,87 kn/kg(3.83 €/kg)

Mahune kao i mnoge druge grahorice i mahunarke potječu iz Srednje i Južne Amerike te su stoljećima bile glavni izvor bjelančevina mnogim pripadnicima indijanskih plemena. Ovo povrće zanimljivog oblika može se u rukama kreativnih kuhara i kuharica pretvoriti u pravu gastronomsku deliciju.
Ledo mahune dostupne su tijekom cijele godine i jednostavne za pripremu. Zasigurno se iz djetinjstva sjećate bakinih ukusnih variva od mahuna, o kojima i danas maštate. No, mahune se mogu pripremiti na različite načine kuhane ili pržene te će oplemeniti sočan mesni odrezak, file od ribe, tjesteninu ili rižoto. Također, sastavni su dio poznate francuske osvježavajuće salate Nicosie s tunom, zelenom salatom, kuhanim jajima, maslinama, rajčicama i začinima.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuBrzo zamrznutu mahunu stavite bez odmrzavanja u kipuću vodu, pričekajte da voda ponovno zakipi i kuhajte 10 do 12 minuta. Procijedite i začinite po želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)163/39
Masti (g)0,21
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,05
Ugljikohidrati (g)7,5
od kojih šećeri (g)2,2
Bjelančevine (g)1,8
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450