Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Marinero rezani šampinjoni 290 g

Marinero Rezani Šampinjoni 290 G

6,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 41,60 kn/kg

Šampinjoni rezani, sterilizirani konzervirani proizvod.

Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu. Nakon otvaranja sadržaj premjestiti u prikladnu posudu te pohraniti u hladnjak i utrošiti u roku 2 dana.
BrandMarinero

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)76/18
Masti (g)0,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)0,2
Bjelančevine (g)2,1
Sol (g)0,45
Kalcij (mg)0,45
Kalcij PU (%)0,056

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke