Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo meksička mješavina 450 g

Ledo Meksička Mješavina 450 G

14,99 kn/kom

1.99 €/kom
Cijena za j.m.: 33,31 kn/kg(4.42 €/kg)
Ledo Meksička mješavina sastoji se od kukuruza šećerca, mrkve, graška, zelene mahune te crvene i zelene paprike. Vrlo je praktična za pripremu brojnih meksičkih specijaliteta, a dostupna je tijekom cijele godine.

Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od - 18 ⁰C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuZamrznuto povrće staviti bez odmrzavanja u kipuću vodu. Nakon kuhanja od 8 do 10minuta na laganoj vatri procijedite i začinite.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)217/52
Masti (g)0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)7,9
od kojih šećeri (g)5,6
Bjelančevine (g)2,3
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450