Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bref Deluxe Delicate magnolia mirisni osvježivač WC školjke 50 g

Bref Deluxe Delicate Magnolia Mirisni Osvježivač WC Školjke 50 G

22,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 459,80 kn/kg

Bref De Luxe, budući da je nadahnut ekskluzivnim finim mirisima, pretvorit će vašu kupaonicu u ugodnu oazu za opuštanje!
Delicate Magnolia De Luxe daje svakoj kupaonici profinjen miris do posljednjeg ispiranja i čini WC uvijek svježim i čistim.
Fini miris novog Bref De Luxe visoke kvalitete i intenziteta oslobađa se od trenutka postavljanja bloka na WC školjku.
Smatrate li da vaš zahod zaslužuje jedinstven i luksuzni miris? Bref De Luxe je poput parfema za vaš WC: oslobađa profinjene i nježne profinjene mirise, nadahnute finim mirisnim notama, a uz to uvijek pruža čuvenu čistoću po kojoj su proizvodi Bref poznati. Jednostavno objesite blok ispod ruba WC školjke i podesite ga na protok vode.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaDržati na temperaturi od 5 °C do 40 °C.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod spreman za korištenje. Objesite proizvod ispod ruba Vaše WC školjke.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.