Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Mixa mlijeko za tijelo suha koža 400 ml

Mixa Mlijeko Za Tijelo Suha Koža 400 Ml

49,99 kn/kom

6.63 €/kom
Cijena za j.m.: 124,98 kn/l(16.59 €/l)
Obnavljajuće mlijeko za tijelo bogato lipidima za osjetljivu i izrazito suhu kožu. Koncentrat učinkovitih sastojaka koji dubinski uranjaju , hrane i obnavljaju izrazito isušenu kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačL'oreal Produktion Deutschland GmbH & Co. KgHertzstrasse 175, 76187 Karlsruhe, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNanosite svakodnevno nakon tuširanja i kupanja
BrandMixa

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450