Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nestle Nan 1 Optipro zamjensko mlijeko 800 g

Nestle Nan 1 Optipro zamjensko mlijeko 800 g

119,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 149,99 kn/kg

Nestlé NAN Optipro 1 je početna mliječna hrana za dojenčad s dodatkom kulture Lactobacillus reuteri u pakiranju od 800 g i u potpunosti zadovoljava posebne prehrambene potrebe dojenčadi od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju. Optipro je jedinstveni Nestlé proces proizvodnje mliječnih formula koji sadržava Lb. reuteri kulturu i DHA kako je propisano zakonodavstvom za svu početnu hranu za dojenčad. Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenče. Prije nego odlučite koristiti početnu mliječnu hranu, posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Adriatic d.o.o., Av. V.Holjevca 40, 10010 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremu1. Operite ruke prije pripremanja obroka. 2. Operite bočicu, dudu i poklopac dok ne uklonite i posljednje ostatke mlijeka. 3. Prokuhajte pribor 5 minuta.Čuvajte pokriveno od sljedećeg korištenja. 4.Prokuhajte pitku vodu 5 minuta.Ohladite ( ~ 40°C). 5.Slijedite tablicu hranjenja, ulijte točnu količinu tople vode u prokuhanu bočicu. 6.Koristite isključivo priloženu mjericu i poravnajte bez pritiskanja. 7.Slijedite tablicu hranjenja, dodajte točan broj ravno napunjenih mjerica prema dobi djeteta. 8.Nakon uporabe vratite mjericu u pakiranje kako je prikazano na slici. 9.Dobro protresite bočicu da se prah potpuno ne otopi. 10.Čvrsto zatvorite limenku nakon uporabe i čuvajte na suhom i hladnom mjestu.Ne čuvajte proizvod u frižideru ili zamrzivaču.Koristite do 3 tjedna nakon otvaranja. Prokuhana voda se mora ohladiti do tjelesne temperature prije dodatka praha kako bi broj živih bakterija ostao isti.**Napomena: koristite isključivo priloženu mjericu.Uporaba više ili manje praha od naznačenog će dovesti do dehidracije dojenčeta ili ćete mu uskratiti pravilnu prehranu.Ne mijenjajte naznačene količine bez liječničkog savjeta.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost (kJ/kcal)2.172/519
Masti (g)27,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)13,8
od kojih šećeri (g)57,7
Bjelančevine (g)9,6

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke