Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nestle Nan 2 Optipro zamjensko mlijeko 800 g

Nestle Nan 2 Optipro zamjensko mlijeko 800 g

113,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 142,49 kn/kg

Nestlé NAN Optipro 2 je prijelazna mliječna hrana za bebe starije od 6 mjeseci s dodatkom kulture Lactobacillus reuteri u pakiranju od 800 g i koristi se kao tekući dio prehrane, a posebno je pogodna za nastavak prehrane s NAN Optipro 1. Optipro je jedinstveni Nestlé proces proizvodnje mliječnih formula koji sadržava Lb. reuteri kulturu i DHA kako je propisano zakonodavstvom za svu početnu hranu za dojenčad. Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenče. Posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom prije donošenja odluke o početku korištenja početne mliječne hrane.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPriprema: 1. Operite ruke prije pripremanja obroka. 2. Operite bočicu, dudu i poklopac dok ne uklonite i posljednje ostatke mlijeka. 3. Prokuhajte pribor 5 minuta.Čuvajte pokriveno od sljedećeg korištenja. 4.Prokuhajte pitku vodu 5 minuta.Ohladite ( ~ 40°C). 5.Slijedite tablicu hranjenja, ulijte točnu količinu tople vode u prokuhanu bočicu. 6.Koristite isključivo priloženu mjericu i poravnajte bez pritiskanja. 7.Slijedite tablicu hranjenja, dodajte točan broj ravno napunjenih mjerica prema dobi djeteta. 8.Nakon uporabe vratite mjericu u pakiranje kako je prikazano na slici. 9.Dobro protresite bočicu da se prah potpuno ne otopi. 10.Čvrsto zatvorite limenku nakon uporabe i čuvajte na suhom i hladnom mjestu.Ne čuvajte proizvod u frižideru ili zamrzivaču.Koristite do 3 tjedna nakon otvaranja. Prokuhana voda se mora ohladiti do tjelesne temperature prije dodatka praha kako bi broj živih bakterija ostao isti.**Napomena: koristite isključivo priloženu mjericu.Uporaba više ili manje praha od naznačenog će dovesti do dehidracije dojenčeta ili ćete mu uskratiti pravilnu prehranu.Ne mijenjajte naznačene količine bez liječničkog savjeta.*** U ovoj dobi prehrana djeteta je raznovrsnija (žitarice, gotove kašice).Savjetujte se sa stručnom osobom prije uvođenja novih namirnica u prehranu djeteta, posebno za žitarice i mliječne proizvode.
BrandNestle, Nan

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost (kJ/kcal)2.085/498
Masti (g)23,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)11,4
od kojih šećeri (g)61,8
Bjelančevine (g)9,6

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke