Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP Bio Combiotik Mliječna hrana za dojenčad 600 g

HiPP Bio Combiotik Mliječna hrana za dojenčad 600 g

92,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 154,98 kn/kg

HiPP 1 BIO COMBIOTIK - početna mliječna hrana razvijena je na temelju najnovijih istraživanja i nutricionističkih otkrića o majčinom mlijeku. Zadovoljava nutritivne potrebe beba od prvog dana života. Sadrži DHA-skupinu Omega 3 masnih kiselina koje omogućuju normalan i zdrav razvoj organizma. HiPP 1 BIO COMBIOTIK - početna mliječna hrana obogaćena je kulturama mliječne kiseline (Lb. fermentum) koje su prirodno izdvojene iz majčinog mlijeka. Potpuno je siguran i zdrav proizvod bez umjetnih boja i okusa.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati u suhoj prostoriji i na sobnoj temperaturi na max. 25°C. Sadržaj otvorene vrećice treba se potrošiti unutar 3 tjedna.
Upute za upotrebu/pripremuMolimo Vas, da se kod pripreme obroka uvijek točno pridržavate uputa za pripremu. Nepravilna priprema ili ostavljanje pripremljenog obroka na duži vremenski period može dovesti do rasta nepoželjnih mikroba i posljedično zdravstvenih problema. Uvijek pripremite svježi obrok i odmah ga ponudite djetetu. Ne koriste mlijeko preostalo od prethodnog hranjenja. Uvijek pažljivo očistite bočicu. Molimo da obrok ne zagrijavate u mikrovalnoj pećnici zbog opasnosti od pregrijavanja. Za svaki obrok svježe prokuhati vodu i ohladiti je na 40-50°C. 2. Potrebnu količinu hladne ili tople vode (prema tablici) dodajte u bočicu. 3. Napunite mjericu i izravnajte do ruba. Dodajte preporučenu količinu mjerica praha (prema tablici) u bočicu. 4. Zatvorite bočicu i snažno protresite. 5. Ohladite na temperaturu za piće-oko 37°C. Provjerite temperaturu! Nakon svake upotrebe zatvorite vrećicu.
BrandHiPP, Bio Combiotik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)278/67
Masti (g)3,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
od kojih šećeri (g)5,9
Bjelančevine (g)1,3

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke