Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP Bio Combiotik Mliječna hrana za dojenčad 600 g

HiPP Bio Combiotik Mliječna Hrana Za Dojenčad 600 G

99,99 kn/kom

13.27 €/kom
Cijena za j.m.: 166,65 kn/kg(22.12 €/kg)
HiPP 1 BIO COMBIOTIK - početna mliječna hrana razvijena je na temelju najnovijih istraživanja i nutricionističkih otkrića o majčinom mlijeku. Zadovoljava nutritivne potrebe beba od prvog dana života. Sadrži DHA-skupinu Omega 3 masnih kiselina koje omogućuju normalan i zdrav razvoj organizma. HiPP 1 BIO COMBIOTIK - početna mliječna hrana obogaćena je kulturama mliječne kiseline (Lb. fermentum) koje su prirodno izdvojene iz majčinog mlijeka. Potpuno je siguran i zdrav proizvod bez umjetnih boja i okusa.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati u suhoj prostoriji i na sobnoj temperaturi na max. 25°C. Sadržaj otvorene vrećice treba se potrošiti unutar 3 tjedna.
Upute za upotrebu/pripremuMolimo Vas, da se kod pripreme obroka uvijek točno pridržavate uputa za pripremu. Nepravilna priprema ili ostavljanje pripremljenog obroka na duži vremenski period može dovesti do rasta nepoželjnih mikroba i posljedično zdravstvenih problema. Uvijek pripremite svježi obrok i odmah ga ponudite djetetu. Ne koriste mlijeko preostalo od prethodnog hranjenja. Uvijek pažljivo očistite bočicu. Molimo da obrok ne zagrijavate u mikrovalnoj pećnici zbog opasnosti od pregrijavanja. Za svaki obrok svježe prokuhati vodu i ohladiti je na 40-50°C. 2. Potrebnu količinu hladne ili tople vode (prema tablici) dodajte u bočicu. 3. Napunite mjericu i izravnajte do ruba. Dodajte preporučenu količinu mjerica praha (prema tablici) u bočicu. 4. Zatvorite bočicu i snažno protresite. 5. Ohladite na temperaturu za piće-oko 37°C. Provjerite temperaturu! Nakon svake upotrebe zatvorite vrećicu.
BrandHiPP, Bio Combiotik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)278/67
Masti (g)3,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)7,1
od kojih šećeri (g)5,9
Bjelančevine (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450