Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Mlin za orahe 1 kom

Mlin za orahe 1 kom

89,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 89,99 kn/kom

Mlin pogodan za fino mljevenje orašastih plodova (oraha, lješnjaka, badema...) pogodan također za mljevenje suhog kruha, za izradu krušnih mrvica. 1. S kovanim navojem mlinac pričvrstite za rub stola ili na sličnu površinu. 2. Ručku mlina navijte na osovinu bubnja. 3. Plastični poklopac izvucite iz gornjeg otvora i u otvor stavite plodove. 4. S plastičnim poklopcem lagano pritisnite plodove a ručku mlina okrečite u smjeru kazaljke na satu. ČIŠĆENJE: nakon uporabe potrebno je mlinac ponovno rastaviti i temeljito ga očistiti. Čisti se lagano sa vodom i blagim deterdžentom. Mlinac osušite i čuvajte u suhom prostoru.

Opis proizvoda

ProizvođačShanghai Terin Co., LTD. Room 306 Jin Mao Garden, no. 2515 Pudong Ave. Shanghai, Kina
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuUmetnite bubanj u tijelo mlina. Ručku mlina pričvrstite na navoj bubnja, te ju okrećite u smjeru kretanja kazaljke na satu dok ju ne učvrstite. Mlin učvrstite za podlogu zakretanjem vijska. Staviti željenu namirnicu u ulazni spremnik te istovremeno okretati ručku. Kod mljevenja manjih komada namirnica, potrebno je koristiti priloženu kocku na način da se pritišće prema dolje, a kako ne bi došlo do povrede prstiju.
BrandAbaco

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke