Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Mreža protiv insekata 130x150 cm 1 kom

Mreža Protiv Insekata 130x150 Cm 1 Kom

29,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 29,99 kn/kom

Mreža protiv insekata.

Opis proizvoda

ProizvođačL&L Ltd. , Gongyuan Road 2, Suzhou, Kina
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuOdržavanje: 30°C. Uputstva za instalaciju nalaze se u pakiranju.
Neto količina1 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke