Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Alpro napitak od kokosa i riže 0,25 L

Alpro Napitak Od Kokosa I Riže 0,25 L

8,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 35,96 kn/l

Alpro napitak od kokosa i riže, uz dodatak kalcija i vitamina, odlična je alternativa kravljem mlijeku jer ne sadrži laktozu, stoga ga je najbolje konzumirati odmah za doručak. Pahuljice, zdravi smoothie ili svježi napitak ravno iz hladnjaka, odluka je samo vaša. Alpro napitak od kokosa proizveden je 100 % na biljnoj bazi, bez dodanog šećera, a u jednoj čaši nalazi se samo 40 kcal. 100 % na biljnoj bazi, bez dodanog šećera, sadrži prirodne šećere, prirodno bez laktoze, kokos i riža.

Opis proizvoda

ProizvođačAlpro C.V.A., Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi do 25 °C.
BrandAlpro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)85/20
Masti (g)0,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)2,7
od kojih šećeri (g)1,9
Bjelančevine (g)0,1
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.