Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

NEUTRO ROBERTS invisible deo sprej 150 ml

NEUTRO ROBERTS invisible deo sprej 150 ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 179,93 kn/l

Neutro Roberts invisible dezodorans u spreju pruža vam učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa i pretjeranog znojenja. Jedinstvena formula osmišljena je kako bi vašoj koži osigurala ugodnu njegu te spriječila stvaranje znoja u vrijeme pojačane aktivnosti. Sprej ima učinkovitu 48-satnu zaštitu koja sprječava nastajanje neželjenih tjelesnih mirisa, a istovremeno ne ostavlja mrlje ne odjeći. Neutro Roberts invisible dezodorans u spreju ne sadrži alkohol i može se koristiti na raznim tipovima kože.

Opis proizvoda

ProizvođačSocietia Italo Britannica, L.Manetti H.Roberts&C.p.a. Firenze, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevih zraka. Ne izlagati temperaturama višim od 50C.Držati van dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuUsmjeriti sprej prema tijelu i ne raspršivati po zraku kako bi se izbjegla opasnost od zapaljenja. Ne koristiti nepravilno. Izbjegavati stvaranje statičkog elektriciteta. Nanijeti s udaljenosti od 15cm od pazuha. Pustiti da se osuši prije odijevanja i ne nanositi proizvod obilno. - Dobro protresti prije uporabe.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke