Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Diamond Gloss lak za kosu 250 ml

Nivea Diamond Gloss Lak Za Kosu 250 Ml

32,99 kn/kom

4.38 €/kom
Cijena za j.m.: 131,96 kn/l(17.51 €/l)
Nivea Diamond Gloss Care lak za kosu pruža izuzetno snažno držanje koji traje cijeli dan i daje vašoj kosi zavodljivi dijamantni sjaj. Pruža izuzetno jaku, dugotrajnu trajnost koja se ne lijepi za kosu. Diamond Gloss lak za kosu daje vašoj kosi zavodljiv dijamantni sjaj. Lako se češlja s kose, ne ostavljajući ostatke.

Kako radi? Nova formula sa sustavom Vitamin Fix omogućava dugotrajnu trajnost i pruža aktivnu njegu, a kosa postaje meka i podatna. Za zdravu kosu i vlasište.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrskati ravnomjerno s udaljenosti od otprilike 30 cm.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450