Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea dry Comfort 48h antiperspirant roll-on  50 ml

Nivea Dry Comfort 48h Antiperspirant Roll-on  50 Ml

25,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 519,80 kn/l

NIVEA dry comfort roll-on antiperspirant pruža 24-satnu zaštitu od znojenja. Napredna formula s mineralima blaga je prema vašoj koži te vam donosi 24 sata ugodne zaštite. Antiperspirant osigurava osjećaj suhe kože ispod pazuha te sprječava neugodne mirise. NIVEA dry comfort roll-on antiperspirant ne sadrži sintetička ulja i pametan je odabir za nježne i suhe pazuhe u svakom trenutku.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina50 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke