Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea man Black & White Invisible dezodorans u spreju 150 ml

Nivea man Black & White Invisible dezodorans u spreju 150 ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 179,93 kn/l

NIVEA MEN Black & White Invisible Ultimate Impact sprej je jedinstveni antiperspirant koji će zaštititi vaše tijelo od znojenja i neugodnih mirisa u trajanju do 48 sati. Napredna formula antiperspiranta u spreju lako se nanosi na kožu te pruža čak 48 sati zaštite od neugodnog znojenja. Sprej ne iritira kožu, već pruža ugodan i nježan osjećaj. Pomno osmišljena formula ne ostavlja tragove i mrlje na odjeći pa je NIVEA Men MEN Black & White Invisible Ultimate Impact antiperspirant pogodan za korištenje u svakoj prilici. Sprej stvara ugodan miris koji će vas pratiti tijekom cijelog dana.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuDržati uspravno najmanje 15 cm od pazuha i poprskati. Prije upotrebe pročitati naljepnicu. Koristiti u dobro prozračenim prostorijama. Prskati u kratkim mlazovima. Ne prskati u oči.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke