Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea man Black & White Invisible dezodorans u spreju 150 ml
%

Nivea Man Black & White Invisible Dezodorans U Spreju 150 Ml

18,99 kn/kom

2.52 €/kom
Cijena za j.m.: 126,60 kn/l(16.80 €/l)

Akcija traje do 26.05.2022.

NIVEA MEN Black & White Invisible Ultimate Impact sprej je jedinstveni antiperspirant koji će zaštititi vaše tijelo od znojenja i neugodnih mirisa u trajanju do 48 sati. Napredna formula antiperspiranta u spreju lako se nanosi na kožu te pruža čak 48 sati zaštite od neugodnog znojenja. Sprej ne iritira kožu, već pruža ugodan i nježan osjećaj. Pomno osmišljena formula ne ostavlja tragove i mrlje na odjeći pa je NIVEA Men MEN Black & White Invisible Ultimate Impact antiperspirant pogodan za korištenje u svakoj prilici. Sprej stvara ugodan miris koji će vas pratiti tijekom cijelog dana.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuDržati uspravno najmanje 15 cm od pazuha i poprskati. Prije upotrebe pročitati naljepnicu. Koristiti u dobro prozračenim prostorijama. Prskati u kratkim mlazovima. Ne prskati u oči.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450