Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea pearl & beauty deo roll-on 50 ml

Nivea Pearl & Beauty Deo Roll-on 50 ml

27,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 559,80 kn/l

NIVEA pearl & beauty roll-on antiperspirant pružit će vam 48 sati pouzdane zaštite od znojenja i neugodnih mirisa. Ovaj roll-on antiperspirant s pomno osmišljenom formulom pruža ugodnu zaštitu i kožu vaših pazuha čini baršunasto mekom i glatkom. Formula s ekstraktima bisera pružit će vam ugodnu dugotrajnu njegu bez neugodnih mirisa te će vašu kožu učiniti lijepom i ujednačenom. NIVEA pearl & beauty roll-on antiperspirant ne sadrži alkohol i umjetna bojila te se može koristiti na obrijanim pazusima.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina50 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.