Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea pearl & beauty dezodorans u spreju 150 ml

Nivea Pearl & Beauty Dezodorans U Spreju 150 Ml

27,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 186,60 kn/l

NIVEA pearl & beauty dezodorans u spreju osigurava 48-satnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa. Jedinstvena formula s visokovrijednim ekstraktima bisera donosi aktivnu zaštitu od znojenja i vašem tijelu pruža ugodan osvježavajući miris. Dezodorans u spreju blagotvorno djeluje na kožu pazuha te je čini mekšom i ljepšom. NIVEA pearl & beauty dezodorans u spreju ne sadrži alkohol i sintetička ulja, a pružit će vam predivan miris tijekom cijeloga dana i baršunasto meku kožu pazuha.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro protresti! Sprej raspršite ispod pazuha s udaljenost od 15 cm. Pričekajte da se potpuno osuši.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.