Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Old Spice Lagoon dezodorans u stiku 50 ml

Old Spice Lagoon Dezodorans U Stiku 50 ml

24,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 499,80 kn/l

Miriši kao muškarac, čovječe! Nanesi Old Spice Lagoon ispod pazuha i kreni samouvjereno u novi dan. Samo pripazi, njegova je svježina tako moćna, da ćeš se možda i sam u prvi tren malo pogubiti. Ali što je to za frajera poput tebe?! Ovaj izuzetno svjež miris pomoći će ti da se riješiš neugodnih tjelesnih mirisa i pratit će te cijelog dana. Pa ćeš dobro mirisati i sebi i drugima. Što čekaš? Zgrabi ovaj stik i ostavi trag veličanstvene svježine.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble UK, Weybridge, Surrey, KT13 0XP, UK
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
BrandOld Spice

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.