Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Opal univerzalna pasta za čišćenje 150 ml

Opal Univerzalna Pasta Za Čišćenje 150 Ml

9,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 66,60 kn/l

Univerzalna pasta za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuZa pranje finog rublja od svile i vune otopiti jednu malu žlicu Opala u 2 litre mlake vode. Nakon kraćeg namakanja, rublje blago izgnječiti rukama i zatim isprati. Na nečiste dijelove ovratnika ili orukvica, te pojedinačne mrlje nanijeti Opal, ostaviti da djeluje 5 minuta a zatim nastaviti sa pranjem i ispiranjem na uobičajeni način. Za pranje presvlaka, sagova i ostalih podnih obloga koristiti gustu i obilnu pjenu Opala koja nastaje njegovim otapanjem u vodi. Gustoća pjene ovisi o količini otopljenog proizvoda, individualno prilagoditi po želji.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke