Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Airwick Osvježivač prostora mirisni gel lavander 150 g

Airwick Osvježivač Prostora Mirisni Gel Lavander 150 G

17,99 kn/kom

2.39 €/kom
Cijena za j.m.: 119,93 kn/kg(15.92 €/kg)
Air Wick Lavender osvježivač zraka u gelu. Karakteran miris ekstrakta aromatične lavande za uklanjanje neugodnih mirisa.

Opis proizvoda

ProizvođačBudich Produktions & Contracting GmbHCoswiger Landstrasse 100, 06886 Lutherstadt, Wittenberg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C.
Upute za upotrebu/pripremuUkloniti foliju s prednje strane proizvoda u potpunosti, ako želite intenzivniji mirs ili djelomično, ako želite miris manjeg inteziteta. Nakon uporabe reciklirajte.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn