Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Airwick Freshmatic Osvježivač prostora freesia & jasmine 250 ml

Airwick Freshmatic Osvježivač prostora freesia & jasmine 250 ml

37,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 151,96 kn/l

Airwick White Flowers miris je zbog kojeg se vi i vaši gosti uvijek osjećati dobrodošlima! Miris bijelog cvijeća neutralizira neugodne mirise i vaš dom ispunjava svježinom. Traje i do 50 dana! Priuštite vašem domu miris koji zaslužuje!

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE . Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C.
Upute za upotrebu/pripremuPrije umetanja punjenja, provjerite nalazi li se automatski prekidač u položaju "OFF". Postavite uređaj u smjeru suprotnom od vašeg lica prije nego ga uključite. Kada se aktivira, uređaj će raspršiti miris nakon 15 sekundi. Iz sigurnosnih razloga, pažljivo slijedite upute za uporabu koje se nalaze na Freshmatic uređaju. OPREZ: Koristiti isključivo prema uputama. Namjerna zloporaba koncentriranjem i udisanjem sadržaja može biti štetna ili smrtonosna. Ne udisati aerosol. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima. Vrlo visoke temperature mogu se pojaviti u vozilima ili u blizini pećnica i kamina. Sklisko na tvrdim površinama.
BrandAirwick

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke