Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pantene lak za kosu volumen 250 ml

Pantene Lak Za Kosu Volumen 250 Ml

39,99 kn/kom

5.31 €/kom
Cijena za j.m.: 159,96 kn/l(21.23 €/l)

Lak Perfect Volume Ultra Hold dio je Pantenove linije proizvoda za oblikovanje tanke i osjetljive kose za ultra snažno učvršćivanje kose i volumen - s polimerima za učvršćivanje, koji pomažu zadržati punoću volumena te sačuvati njegov prirodan izgled i lakoću kose tijekom cijelog dana.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble UK, Weybridge, Surrey, KT13 0XP, UK
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i ostalih izvora paljenja. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50C. Čuvati izvan dohvata djece.
BrandPantene

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn