Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Elmex Pasta za zube s aminofluoridom junior 75 ml

Elmex Pasta za zube s aminofluoridom junior 75 ml

23,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 319,87 kn/l

elmex® Junior pasta za zube posebno je razvijena za specifične zahtjeve mješovite denticije. Novi stalni zubi počinju rasti u dobi od oko šest godina, te su zbog svoje porozne i relativno mekane zubne cakline skloni karijesu. Veća koncentracija fluorida potiče proces stvrdnjavanja zubne cakline, čime zubi postaju otporniji na kiseline a time i na karijes.
Zahvaljujući specifičnim svojstvima aminfluorida, elmex® Junior pasta za zube štiti od karijesa satima nakon četkanja. Njezin blagi okus motivira djecu na prelazak s dječjih pasta za zube s nižim udjelom fluorida na pastu za zube s koncentracijom fluorida prilagođenom njihovoj dobi.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.o., Al. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuDjeca mlađa od 6 godina: preporučuje se da koriste količinu paste veličine zrna graška uz nadgledanje starijih kako bi se smanjilo gutanje paste. Ne gutati pastu. Djeca moraju ispljunuti i isprati usta poslije pranja. Ukoliko koristite dodatke s fluoridima, posavjetujte se sa stomatologom ili liječnikom.
BrandElmex

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke